Startpagina

Gecertificeerd beoefenaar van de Codes van AH

Welkom op de webpagina van Praktijk Alusha, praktijk voor DNA activatie en hoge frequentie quantum energie healing met de Codes van AH©.

                                                                                                                                                                                                                               Vind ons op Google+

We helpen mensen met fysieke, emotionele, mentale en spirituele uitdagingen om zichzelf te genezen door gebruik te maken van Quantum Energie Gereedschappen en DNA Activatie met behulp van Heilige Geometrische Codes van AH©, DNA activatie en bijbehorende protocollen.

Als we het hebben over DNA bedoelen we de 97% van ons DNA dat de wetenschap betiteld als Junk-DNA. Ze weten niet dat die 97% juist wacht op de juiste interdimensionele frequenties die het hoogste potentieel van ons mensen activeert.

Om het DNA en heling te activeren gebruiken we de Codes van AH© (Absolute Harmonische Universum).

Wat zijn de codes van AH© en hoe werken ze?

De Codes van AH© zijn gemaakt en auteursrechtelijk beschermd door Ivonne Alexander.

Deze codes zijn gecodeerde, levende, hoogfrequente, licht entiteiten. Intelligente heilige geometrische vibrerende tachyonen. Deze Codes zijn van buiten onze tijd matrix.

De korte uitleg over hoe de codes werken is als volgt: het zijn hoogfrequente scalaire golf-programma's, en omdat je op het kwantum niveau van jezelf, het DNA-niveau, ook bent gemaakt van scalaire golven, zullen de hogere frequentie scalaire golf codes een effect op je eigen DNA, je eigen morfogenetisch veld hebben. De Codes beïnvloeden het onderbewustzijn.

Wanneer je interactie hebt met deze codes heb je wat wordt genoemd Optische Pijnappelklier Inductie. Als je kijkt naar de code, wordt de frequentie van de code geactiveerd in je morfogenetisch veld.

De eenvoudigste manier om het te beschrijven is: iets van een hogere frequentie dat in contact komt met een lagere frequentie zal een positieve invloed hebben op die lagere frequentie. Als je in je hoofd een bepaalde trilling hebt, bijvoorbeeld  iemand snijdt je op de snelweg en je bent gedachten van haat voor die persoon aan het ontwikkelen, is dat een zeer laag trillingsniveau in de mentale sfeer. Maar als je je gedachten verschuift zoals het realiseren van wat er net gebeurd is, en het is wat het is en je mededogen voor die persoon hebt, omdat hij/zij niet weet wat hij/zij doet, je onmiddellijk je hele mentale  of fysieke trillingen verschuiven. Gedachten van haat, angst, jaloezie, wraak, creëren dissonante blokkades in het lichaam, die uiteindelijk manifesteren in fysieke ziekte. Dus deze zeer hoge frequentie Codes zijn hier om al die onzin die mensen in hun geest en leven hebben, dissonante constructies en programma's, die hun vermogen om duidelijkheid te hebben beperken, te transmuteren.

DNA activatie t/m de 4e DNA streng is een voorwaarde voor ascentie.

 

 

 

Bewaren

 • 1 Videosessie

  DNA Meesters Activatie 12 strengen
  DNA Meesters Activatie 12 strengen

  DNA activatie wordt op afstand uitgevoerd middels een videosessie, die u kunt afspelen wanneer het u uitkomt en zo vaak als u wilt.

  Deze activatie is inclusief een aura- en karma opschoning. 12 DNA strengen worden geactiveerd in…

  € 347,00
 • Videosessie

  Gouden DNA Activatie 12 Strengen
  Gouden DNA Activatie 12 Strengen

  Een upgrade van de Meesters DNA activatie met verbinding naar de zogenaamde Vloeibaar Gouden Sferen.

  De Gouden DNA Activatie wordt via een webinar video uitgevoerd in 1 videosessie, die u kunt afspelen wanneer het u uitkomt en zo…

  € 347,00
 • 2 Videosessies

  DNA Meesters Activatie en de Gouden DNA Activatie, 12 Strengen
  DNA Meesters Activatie en de Gouden DNA Activatie, 12 Strengen

  2 opgenomen Webinars in het Nederlands

  DNA Meesters Activatie, 12 Strengen

  Gouden DNA Activatie, 12 Strengen

  Speciaal voor Indigo's en Sterremensen

  € 694,00 € 497,00
 • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel