Videosessie

Aura Zuivering Sessie

Vorige Artikel 14 van 19 Volgende
€ 125,00

Aura Zuiveringen richten zich op het zuiveren van het energieveld of aura. De aura of
elektromagnetische veld is het licht lichaam dat het fysieke lichaam omgeeft. De meeste mensen
hebben vele onzichtbare blokkades die we kunnen identificeren en verwijderen op alle 15 niveaus van bewustzijn tijdens Aura Zuiverings Sessies. Veel mensen dragen onafgemaakte zaken, geloofssystemen, gedachtevormen, paradigma's, contracten, enz. van vele levens in hun Ziel geheugen. Tijdens Aura Zuivering kunnen we Ziel fragmentatie in dit en vorige levens energetisch transmuteren. Deze fragmentatie en blokkades worden door helderzienden gezien als gaten of donkere gebieden in de aura die onopgeloste kwesties en stagnerende levenskracht vertegenwoordigen.

De cliënt zal gouden Ziel fragmenten terugkrijgen die parels van wijsheid zijn van de kwestie die wordt opgelost en aan het eind van de sessie maken we een download van nieuwe verbindingen, nieuwe sjablonen en nieuwe ziel programmering van het Hoger Zelf.

Tijd voor deze opgenomen sessie: 7 minuten; U mag de opname voor onbepaalde tijd houden.
De videosessie is in het Nederlands.


In deze sessie worden de volgende acties uitgevoerd:

- Zuivering en heling van het Gouden Vlies van tranen en littekens.

Het Gouden Vlies is het energetisch membraan dat ons energie lichaam omgeeft, het houdt ons in heelheid en integriteit als een energetisch wezen. Het is uitermate helend voor onze vrouwelijke kant. Het vult energetische gaten. Dit zuivering zal het moment genezen, wanneer uw Ziel ïncarneerde, in je menselijke vorm, in deze en in andere levens en andere rijken, dus stel je de impact voor, het is als een operatie.

- Het verwijderen van aangehechte entiteiten en overeenkomsten die het mogelijk maken voor entiteiten om the hechten en verwijdering van de negatieve gedachtevormen.

- Zuivering van karmische banden die leiden tot overeenkomsten van misbruik, zuivering van energie vampiers en negatieve entiteiten. Het zal u helpen om te leven leven in een overvloed van dienstbaarheid, vreugde en waarheid.

- Zuivering van aura aanhechtingen, ongewenste zielen, strijdige gedachtevormen, portalen en wormgaten.

- Het balanceren van de chakra's, het opruimen van alle mogelijke aura aanhechtingen.

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2021 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel