Videosessie

Geavanceerde Ziele Niveau Zuivering

Vorige Artikel 11 van 19 Volgende
€ 125,00

Terughalen van Zieledelen, verwijderen van scheuren en littekens in het gouden vlies van Ziel, entiteit verwijdering en het zuiveren van programma's in de mentale en emotionele lichamen op Ziele niveau.

Alle Zuiveringen in één videosessie. U krijgt de URL-link naar de sessie, dus u kunt het afspelen op uw gewenst moment en zo vaak als u wilt.

Wat dit voor u zal doen:

- Terughalen van: ontbrekende Ziel facetten, ontbrekend Ziel geheugen; vermeend toegevoegd geheugen verwijderen, zuiveren van vertroebeld en geprogrammeerde herinneringen.

- Genezen van Ziel fragmentatie; helen van scheuren en littekens in de chakra's en het Gouden Vlies, ze vullen met vloeibaar gouden licht uit het AH Universum, helen van situaties die lijken te worden gevuld met strijd en moeite.

- Verwijdering van entiteiten, overeenkomsten die het mogelijk maken dat entiteiten aanhechten, verwijdering van onafhankelijke gedachtevormen die niet in overeenstemming zijn met je hoogste pad en doel. Zuivering van extra Zielen, onstoffelijke entiteiten en aangehechte negatieve of positieve wezens. Opschoning van overeenkomsten, geloften, bindingen en onafhankelijke gedachtevormen die kunnen worden uitgevoerd in het mentale of emotionele lichaam.

- Zuivering van negatieve programma's die kunnen worden uitgevoerd, bewust of onbewust, die niet je hoogste pad en doel dienen. Zuivering van alle programma's, bugs, fouten, geestelijke virussen uit je DNA-sjabloon, Ziel matrix, karma bestanden en goddelijke ziel blauwdruk. Dit is als het upgraden van je BIOS op Ziel niveau.

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2021 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel