2 Videosessies

2 Sessies met de Codes van AH©

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 250,00 € 200,00

Twee sessies met de Codes van AH© (Absolute Harmonische Universum, ook bekend als de Vloeibaar Gouden Sferen).

De Codes van AH
© zijn gemaakt door Ivonne Alexander in samenwerking met de Grote Witte Broederschap en de Gouden Raad van het AH Universum. De Grote Witte Broederschap, die in dimensies 12 tot en met 15 verblijven, gebruiken deze codes om de mensheid te helpen om zichzelf te kalibreren in een hogere onvoorwaardelijke liefde gevulde frequentie, die zal dienen als brandstof om te reizen binnen de ster-poort van evolutie naar ascentie van de Aarde en haar mensen.

Deze codes zijn gevuld met de gouden frequenties van AH. De kracht van de codes zit in de eenvoud van gebruik.
Alle codes dragen de hoogste energie frequenties en werken vooral op het onderbewustzijn. Ze worden gebruikt om onze zelfhelende en potentiële krachten die we allemaal in ons dragen te onthullen.
Bovendien, als energetische blokkades opgeruimd worden op het niveau van ons onderbewustzijn heeft lichamelijk ongemak geen reden meer zich te manifesteren in ons lichaam.

Ze worden gebruikt als een krachtige en veilige ondersteuning tijdens het genezingsproces van een fysiek of mentaal ongemak.

De Codes van AH sessies vervangen geen medische interventie, ze worden gebruikt om uw eigen zelf-genezing en zelf-meesterschap te bekrachtigen en te vergroten.

Deze sessies bestaan uit de Ziel Niveau Zuiveringssessie en de Ziel Niveau Zuiveringsessie 2, of 2 andere sessies afhankelijk van wat nodig of wenselijk is.

N.B.: De videosessie is in het Engels met Nederlandse of Engelse ondertiteling naar keuze.

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2021 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel