Videosessie

Ziele Niveau Zuiveringssessie

Vorige Artikel 9 van 19 Volgende
€ 125,00

De Ziel is een goddelijke aspect van de Schepper Bron, dat is en onderhoudt de individuele essentie van wie u bent en dient als verbinding naar eenheidsbewustzijn van de Overziel. Zonder Ziel heling, kunnen we geen heelheid verkrijgen, authentieke kracht bereiken of verlichting bereiken.

Ziel heling met de Codes van AH@ faciliteert de lichaam-geest energie aanpassing aan de eigen goddelijke natuur; het vergemakkelijkt de ontdekking van wie u werkelijk bent, waarom u hier gekomen bent, terwijl het u helpt om u te verbinden met uw eigen interne bron van levenskracht.


Alle zuiveringen gebeuren in één videosessie. U ontvangt de URL-link naar de sessie, zodat u die ten alle tijde kunt afspelen en zo vaak als u wilt.

Wat deze sessie voor u zal doen:

- Een aura en karma zuivering van de hoogste prioriteit inprentingen, aanhechtingen en blokkades in verband met een vermeende ziekte of ongemak.

- Steun voor de genezing van wat is, het herwinnen, het herstel van de essentie, dat wat al genezen is.

- Het in overeenstemming zijn met de universele wetten.

- Activeren van het besef dat elke vorm van negativiteit dat in uw leven is door uzelf gecreëerd is, zodat u de verantwoordelijkheid kunt nemen.

- Activering van een Code om de heelheid van uw wezen intact te houden. Niet ingezogen te worden in verhalen, je verleden, traumatische ervaringen en alles wat fragmenten van je Ziel aantrekt.

- Uw DNA sjabloon wordt geactiveerd naar het hoogste energiepotentieel.

- Verwijdering van sluiers en energetische bagage.

 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2021 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel