1 Videosessie

DNA Meesters Activatie 12 strengen

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 347,00

DNA activatie wordt op afstand uitgevoerd middels een videosessie, die u kunt afspelen wanneer het u uitkomt en zo vaak als u wilt.

Deze activatie is inclusief een aura- en karma opschoning. 12 DNA strengen worden geactiveerd in 3 sessies. DNA activatie is een protocol dat je helpt snel je Hogere Zelf te belichamen; het is niet nodig 30 jaar in een grot te mediteren.

Deze DNA Activatie is gebaseerd of de Codes van AH@.

De Codes van AH@ zijn gemaakt en auteursrechtelijk beschermd door Ivonne Alexander.

Deze codes zijn gecodeerde levende hoogfrequent licht Entiteiten. Intelligente heilige geometrische vibrerende tachyonen. Deze codes zijn oude codes van buiten deze tijd matrix.

De korte uitleg over hoe de codes werken is als volgt: het zijn hoogfrequente scalaire golfprogramma's, en omdat je op het kwantum niveau van jezelf, het DNA-niveau, ook bent gemaakt van scalaire golven, zullen de hogere frequentie scalaire golf codes een effect op je eigen DNA, je eigen morfogenetisch veld hebben. De Codes beïnvloeden het onderbewustzijn.

Wanneer je interactie met deze codes hebt doe je wat wordt genoemd Optische Pijnappelklier Inductie. Als je kijkt naar de code, wordt de frequentie van de code geactiveerd in je morfogenetisch veld.

 

 

 

 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel