Videosessie

Ziele Niveau Zuivering 2

Vorige Artikel 10 van 19 Volgende
€ 125,00

Ziel is een goddelijke aspect van de Schepper, Bron, het is en onderhoudt de individuele essentie van wie je bent en dient als verbinding naar eenheidsbewustzijn van de Overziel. Zonder Ziel heling kunnen we geen heelheid verkrijgen, authentieke kracht bereiken of verlichting bereiken.

Ziel heling met de Codes van AH@ faciliteert de aanpassing van lichaam-geest energie aan de eigen goddelijke natuur; het vergemakkelijkt de ontdekking van wie je werkelijk bent, waarom je hier gekomen bent, terwijl het je helpt om je te verbinden met je eigen interne bron van levenskracht.


Alle zuiveringen gebeuren in één videosessie. Je ontvangt de URL-link naar de sessie, zodat je die ten alle tijde kunt afspelen en zo vaak als u wilt.

Wat deze sessie voor je zal doen:

- Zuiveren van misbruik: fysiek, emotioneel, mentaal en sexueel misbruik.

- Het verzacht, het is als een pleister die niet alleen bedekt maar van binnen uit heelt. De wonden uit je jeugd die je geblokkeerd hebt worden gevonden en geheeld.

- Oplossen van trauma's, PTSD Post Traumatisch Stress Syndroom, Zielefragmenten terughalen, Gouden Web tranen en littekens worden gezuiverd. Verslavingen worden verzacht.

- Zuiveren van energetische blokkades onstaan door indrukken, associatieve conditionering, emotionele, mentale en fysieke virussen, koorden en implantaten waardoor je niet in controle bent, gecontroleerd wordt door anderen of zelfs je eigen Ego identiteit.

- Activering van integriteit, congruentie, ethisch handelen, verantwoordelijkheid nemen, niet alleen wat je creëert maar ook de woorden die je spreekt, naar jezelf en anderen.

- Je DNA sjabloon wordt geactiveerd naar het hoogste energetisch potentieel.
 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2021 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel