Sessie met de Codes van AH©

Vorige Artikel 2 van 19 Volgende
€ 125,00

Sessie met de Codes van AH© (Absolute Harmonische Universum, ook bekend als de Vloeibaar Gouden Sferen).

De Codes van AH
© zijn gemaakt door Ivonne Alexander in samenwerking met de Grote Witte Broederschap en de Gouden Raad van het AH Universum. De Grote Witte Broederschap, die in dimensies 12 tot en met 15 verblijven, gebruiken deze codes om de mensheid te helpen om zichzelf te kalibreren in een hogere onvoorwaardelijke liefde gevulde frequentie, die zal dienen als brandstof om te reizen binnen de ster-poort van evolutie naar ascentie van de Aarde en haar mensen.

Deze codes zijn gevuld met de gouden frequenties van AH. Alle codes dragen de hoogste energie frequenties en werken vooral op het onderbewustzijn. Ze worden gebruikt om onze zelfhelende en potentiële krachten die we allemaal in ons dragen te onthullen.
Bovendien, als energetische blokkades opgeruimd worden op het niveau van ons onderbewustzijn heeft lichamelijk ongemak geen reden meer zich te manifesteren in ons lichaam.

Ze worden gebruikt als een krachtige en veilige ondersteuning tijdens het genezingsproces van een fysiek, emotioneel of mentaal ongemak.
Als je deze sessie boekt e-mail me dan @ john@alusha.nl om je intentie voor deze sessie of wat je wilt bereiken kenbaar te maken
.


De Codes van AH sessies vervangen geen medische interventie, ze worden gebruikt om uw eigen zelf-genezing en zelf-meesterschap te bekrachtigen en te vergroten.

 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2021 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel