DNA Meesters Activatie

Wat is DNA Activatie?                                     

DNA activering is het proces van het activeren van de vuurletters van uw DNA-template, zodat je meer van je bewustzijn kunt gebruiken. Het oorspronkelijke menselijke ontwerp begon met een blauwdruk of DNA-template die de hele menselijke vorm manifesteert, fysiek, Ziel niveau, Overziel, en wat de Christus Avatar Zelf genoemd wordt, uw 12e dimensionele zelf. Je beschikt eigenlijk over een 15 dimensionele anatomie dat ook je Rishi Zelf bevat, in dimensies 13-15.

De enige manier waarop je toegang tot deze hogere dimensionele niveaus van jezelf kunt krijgen is door middel van DNA-activering. Spirituele evolutie gebeurt niet zonder DNA activering. Er zijn specifieke protocollen en codes gegeven om het DNA te activeren.

DNA activering kan elke vermeend "probleem" in je leven op lossen en geeft je absolute vrijheid en meesterschap in lijn met het doel van je Ziel. Als je het gevoel hebt alsof je niet thuishoort op deze planeet, vastzit, nergens bijhoort en alleen bent, dan kunt je hier uitkomen en beginnen met het manifesteren van je ideale leven, volledig soeverein en vrij worden, en gaan leven in lijn met je missie.

Waarom DNA Activatie? 

DNA-activatieDNA bevat de blauwdruk van onze fysieke, energetische en spirituele lichamen. Voor de personen die actief op zoek zijn naar een grotere mate van vrijheid, zuivering en kracht, is een volledige activatie en healing van DNA essentieel.

De grote spirituele leiders van deze vorige cyclus; Jesus, Buddha en andere verrezen meesters hebben allemaal initiaties en ondersteuning ontvangen om hun DNA te activeren. Dit heeft hen doen ontwaken in hun missie op aarde en zij hebben hun ware potentie belichaamd. Het is voor onze ontwikkeling als mens in deze nieuwe cyclus, tijd om ons DNA te her-activeren en onze eigen Hogere Zelven volledig te belichamen. De nieuwe tijd zal worden ingeluid wanneer er niet honderden maar duizenden meesters fysiek over de aarde lopen. Als dit jouw interesse trekt dan is de kans groot dat jij er een van bent. 

Wat is DNA?

DNA is het waarneembare deel en de chemische vertaling van scalaire golf programma's in het morfogenetische veld. Gedachten zijn ook gemaakt van scalaire golven. Dus gedachten en intentie kunnen de scalaire golven van ons DNA sjabloon veranderen en beinvloeden. Bepaalde hoge frequentie codes kunnen de vuur letters van het slapende DNA activeren.

DNA Double Helix - 97% Junk DNA?

Dat bestaat niet. Het is vreemd om te denken dat de natuur; welke altijd creeërt in harmonie en perfectie, iets maakt wat voor 97% geen functie heeft. Deze 97% is (nog) niet actief. Door deze actief te maken zal je de beschikking krijgen over latente vermogens en meer in contact komen met jouw Hogere Zelf. Je kunt dus meer activeren dan de standaard 2 strengen die de wetenschap erkent. Door alleen gebruik te maken van 2 strengen kom je niet veel verder dan een “normaal” aards leventje. Hierin is het zelfs mee geprogrammeerd om altijd “meer” te willen, en dus nooit volledige voldoening en onvoorwaardelijke liefde te voelen. Ware voldoening komt vanuit de ziel en hier is een werking van de strengen 4, 5 en 6 voor nodig. Deze onvoldoening uit zich in destructief gedrag in relaties, met voeding, financien etc. Het is maar net welk karma je meedraagt in jouw energielichaam.

Voel je dit nog steeds na de shift van 21-12-2012 dan heeft de healing en activatie van jouw DNA waarschijnlijk nog een zetje nodig. Een activering tot en met de 6e DNA streng zal je ondersteunen, en heeft een positieve uitwerking van de healing van de chakras en de aura. De 4e DNA streng is die van de onvoorwaardelijke liefde vanuit het HART. De 5e streng helpt je meer in het NU te leven. Als wij allemaal op Aarde hierop gaan resoneren dan zullen we snel volledig in de nieuwe wereld terecht komen. De wens om zuiver te leven zal van binnenuit komen, met veel minder moeite en innerlijke strijd.

Voor iedereen die interesse heeft naar dit werk is het mogelijk om tot 12 strengen te activeren. Hierdoor kom je weer in contact met de ware reden dat je in deze kritische tijd, op de aarde bent gekomen.

Wat zijn redenen om jouw DNA te activeren?

Om het fijne te weten te komen van DNA activatie raad ik aan de video onder deze tekst te bekijken of de Vraag en Antwoord pagina te lezen. Toby Alexander van DNA Perfection.com is de autoriteit op het gebied van DNA activatie, en is een incarnatie van de verrezen meester Kuthumi. Dit zijn directe activaties en zijn niet vergelijkbaar in kracht ten opzichte van de vele meditaties die op internet te verkrijgen zijn. De gebruikte protocollen en activatie codes zijn o.a. in samenwerking met de verrezen meesters Babaji en St. Germain gemanifesteerd en zijn van de hoogste frequenties.

Wat kan ik voor jou doen?

De DNA activatie wil ik graag doorgeven zodat iedereen de voordelen van DNA activatie kan ervaren.

In 3 sessies kan iedereen naar een volledge 12 DNA Strengen activatering gebracht worden.

Bron o.a.: The Lighthouse

 

 

 

 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel