Vraag en Antwoord

V: Wat is het "gemiddelde" niveau van DNA-activering voor mensen op de planeet op dit moment en waarom is DNA activering zo belangrijk?

A: De meeste van de DNA strengen die corresponderen met meerdimensionale anatomie en bewustzijn zijn slapend of beschadigd door oude blokkades binnen de Kathara raster en de bijbehorende onderdelen van de anatomie van het subtiele lichaam. Momenteel is de gemiddelde DNA activering van mensen op een niveau van 3 tot 3,5, terwijl de invloed en mogelijkheden voor strengen 4-12 sluimeren binnen het morfogenetische veld en binnen de fragmenten van niet-functionele DNA dat de hedendaagse wetenschap het label 'junk-DNA' heeft gegeven.
De reden dat DNA activering zo belangrijk is nu en in de komende jaren is omdat de Aarde evolueert en dus elk organisme op aarde ook moet evolueren met het DNA, omdat wij nauw met elkaar verbonden zijn. Ons fysiek lichaam en de planeet zijn gebouwd op dezelfde manier - ze hebben allebei een energie raster. Dus als de aarde opstijgt naar een hogere dimensionale, minder dichte materiele staat (van nu tot 2017), zal je de overstap niet kunnen maken als je niet een bepaald niveau van DNA activering hebt

V: Is DNA Activatie een "New Age"-concept?

A: Absoluut niet. Dit is zeker niet een "liefde, licht, en zweverige" techniek. Het is gebaseerd op Goddelijke 15 dimensionale natuurkunde en scalaire golfmechanica. Het is niet gebaseerd op gechannelde informatie en is niet gekoppeld aan een agenda van buitenaardsen. Binnenkort zul je beseffen dat de New Age materialen werden gegeven om het verstand op een bepaalde manier te controleren, net zoals een aantal originele heilige leringen werden herschreven om religies van de wereld vormen. Helaas zijn veel valse DNA-activeringsprogramma's en zal iemand die gewoon onderzoek doet over DNA activering waarschijnlijk bij deze websites uitkomen. Je kunt je intuïtie en onderscheidingsvermogen gebruiken om deze te herkennen Iedereen van ons heeft een 12e-niveau Avatar Meester die we kunnen aanboren, zodat we geen "engelen" of opgestegen meesters nodig hebben om ons te helpen ons DNA te activeren. We moeten gewoon onze eigen karmische imprinten en genetische blokkades verwijderen om dit verruimd bewustzijn toe te kunnen laten. Om het even welk type van genezing plaatsvind, er moet het sentiment en de frequentie van ECHTE liefde aanwezig zijn. In termen van de fysica is de liefde een energie werkelijkheid, een staat van vibratie harmonisatie, of co-resonantie van frequentie waarmee een energetische brug te bouwen is tussen individuen. Het is door deze energetische frequentiebrug dat men helende energieën kan gebruiken bij het genezingsproces van anderen.


 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel