DNA Streng 1-4

Angéla Heijn 29-5-2013

ik was de eerste die een dergelijke healing van John Manders heb mogen ontvangen. Het was een DNA healing(Toby Alexander) en een aura cleansing en er is bescherming geplaatst en hoe heftig!!!! Wauw, ik moet het nog even in laten zinken.......de meest heftige healing die ik tot nu toe ervaren heb. Maar volgens John had hij al doorgekregen dat ik een moeilijk geval was. Nu maar vertrouwen op een enorme boost die blijft doorwerken zodat ik in 2013 alles wat ik niet meer nodig heb of denk te hebben los kan laten,

Het was de heftigste healing ervaring ooit voor mij! Fijne avond en nogmaals bedankt.

Anoniem  29-5-2013

Hallo John,

Ik heb het allemaal even laten bezinken. Woensdagmiddag heb ik nog gewinkeld voor moeders, wat een heerlijk wonder was, dat kon ik zonder beroerd te worden van al die mensen.

Woensdagavond lekker met mijn grootste hond gespeeld en helaas een flinke uppercut gehad van zijn kop terwijl ik bukte.Enorme bloedlip, veel hoofdpijn en donderdag bleek een wiphlash. Ah deja vu. Nu de kans dus dat op te lossen die resterende klachten na een auto ongeluk uit 1999.

Ik herstel nu een stuk sneller en kan mijn rust nemen.Dat is een wonder op zich.

Het was zeker een heel goed werkende healing. Ik vond het een heel prettige healing. Intens maar goed te doen, en heerlijk ontspannend. Je bent echt een heel goed en rustig genezings activeerder.

Liefdevolle knuffel,

Anoniem 29-5-2013

De zegels zijn helemaal weg. Goed te zien in mijn energieveld.

Wat er gisteravond gebeurde, is dat ik rond 19u een inkomende verbinding kreeg, en dat ik deze weer ongedaan heb gemaakt en eruit heb gegooid. Ik wist dus niet dat jij dit was, want had een uur later in mijn hoofd. Voelde je de tegenwerking? Of kon je gewoon aan het werk?

Daarna werd ik rond 19.45 uur moe want mijn lichaam weet altijd feilloos wat er aan zit te komen en goed voor mij is.Ik ben in bed gaan liggen waarna ik onmiddellijk in een halfwakkere staat (thèta-delta) kwam en toestemming gaf om jouw heling te ontvangen.

Die kwam: als ik toestemming heb gegeven een heling/activatie te ontvangen en er nog niet klaar voor ben, dan wordt deze buiten mijn veld geparkeerd. Dus het was een uitgestelde ontvangst.

Wat ik heb waargenomen: mijn linker schouder en mijn linkerzij.Deze laatste veroorzaakte een pijnsteek. Milt? Het is dezelfde plek die de afgelopen jaren een aanhechtingsplek geweest is voor (energetisch zware) verbindingen.

Dat is alles wat ik je kan vertellen, want van half wakker ging ik naar diepe slaap tot ongeveer 21.00 uur:  de slaap voelde als nodig om de totale verwijdering mogelijk te maken.

Daarna opnieuw wakker, hele lichaam & geest goed voelbaar in de helingtrilling en uiteindelijk weer gaan slapen, want ik kon niet veel meer haha. Dus nu vroeg wakker.

 Vanmorgen voelde ik dat iets veranderd is in mijn rechterpols en ook bij mijn linker enkel is de zwarte energieplek (zoals de zegels zich lieten zien aan mij) verdwenen. Als ik merk dat de komende dagen/weken iets verandert, laat ik het je weten.Heel erg bedankt!!

Met liefde in ontvangst genomen.

Anoniem 3-6-2013

Heerlijk gisteravond de healing gehad van John. De energie kwam voor mijn gevoel eerst binnen in mijn zonnevlecht. Ik voelde het hier en daar "kriebelen" terwijl het om mij heen en in mij de energie rondraaide. Ik ben na een korte tijd "weggezakt"naar een level waarin ik van alles registreerde... alsof ik op een hoger niveau zat... Na een half uurtje voelde ik dat ik werd "opgetild" een heel fijn gevoel. Kort daarna kreeg ik een sms'je dat John klaar was en als ik zover was dat ik dan kon bellen... Bleek dat tijdens het optillen dat ik toen een Knuffel op afstand gekregen had. Ik ben een indigo type 1. Het was een hele fijne ervaring en daar ga ik beslist verder mee... al zal ik deze eerst een tijdje laten integreren... John nogmaals dank je wel Warme <3 to <3 knuffel

Anoniem 5-6-2013

 

ik mocht mijn eerste activatie ook van John ontvangen, wat er allemaal gebeurt is zo wonderlijk. De kleuren de dingen die ik gevoeld heb. John heeft uitgelegd wat hij ging doen, mocht gewoonontspannen gaan liggen, mijn lichaam begon te tintelen, en zag kleuren van wit naar blauw, rare dingen gevoeld zoals pijn in een been, keel die dicht gekneld werd, dit is verklaarbaar voor mij. deze activatie kan ik iedereen aanraden. John kijk uit naar de volgende ...... Dank je wel !

Anoniem 6-6-2013

Ik heb ook gisteren de eerste activatie ontvangen en voel me echt goed. Er is flink wat opgeschoond, voelbaar, al weet ik niet eens precies wat, maar dat hoef ik ook niet meer te weten. O ja, in de weken ervoor voelde ik het "al aankomen" en op de ochtend van de dag dat ik de activatie zou krijgen (maar dat wist ik pas eind van de ochtend) werd ik wakker van een vlucht ganzen die bijna op ooghoogte langs mijn slaapkamerraam vlogen met een hoop kabaal. Ganzen manifesteren voor mij regelmatig de verbinding met Thuis en het leek dan ook op een saluut van de Lichtmeesters. En verder was het opvallend dat ik tijdens de activatie tegelijkertijd geraakt werd en automatisch ging glimlachen en ik dacht aan "smile your way Home" van Steve. Ondanks mijn lijf nog wel reageert, voel ik me blij en meer geaard. Ik hoorde ook van John dat ik indigo type 2 met 24 DNA strengen ben, maar voel me meer Eva (Eva 2.0…:-) Hier op aarde op weg naar Thuis. Want dat wordt steeds voelbaarder. Dank je John!

Anoniem 6-6-2013

heb ook de eerste 4 strengen actief nu..... benieuwd wat ik ga zien ik voelde me wel meer gegrond aan het eind..... en zag licht hij zag dat mijn fysieke conditie verre van optimaal is...... hoop dat dat in elk geval weer gaat worden zoals het hoort-....

hoe dan ook dank john!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wat john doet is zo en zo tamelijk ahum bijzonder WAT we er ook van voelen ik zal zeker op een later tijdstip meer delen hi hi ik voel heel vaak pas later wat er nu echt gebeurde.....

Anoniem 10-6-2013:

Beste John,

Ten eerste hartelijk dank voor de activatie.

Het was een aparte gewaarwording.
Rond 7 uur voelde ik mij duizelig worden alsof er sterk aan mij getrokken werd.
Ik ben rustig op bed gaan liggen en sterke energieën vlogen door mijn lijf.
Instinctief had ik de neiging om mij hiertegen af te weren. Geprobeerd mij te ontspannen en het toe te laten. Het voelde alsof er een hand in mijn lijf over mijn ruggengraat ging en iets naar beneden en uit mijn lichaam trok. Daarna nog een keer links en rechts daarvan.
Ik voelde me lichter en een grote wolk energie zwol op in mijn lijf. De energie denderde uit mijn lijf naar buiten. Mijn verstand probeerde alles te begrijpen en analyseren. Dit doe ik namelijk altijd bij alles.
Terwijl ik me probeerde over te geven aan het gevoel van het nu en ervaren… werd de energie veel lichter rustiger en zachter. Ik ben in slaap gedommeld en ik werd een uur later wakker omdat ik het koud had.
Ik zag toen dat ik je sms’jes had ontvangen om half 8 en een paar minuten ervoor dat je klaar was.
Ik voelde me er daarna een stuk lichter alsof mijn lichaamsmassa minder zwaar is.
Een vredig en ontspannen gevoel meer gericht op positiviteit.
Alsof ik energieën sterker ervaar dan voorheen. Zelfs de energie van de planten is definiëren in positief en negatief.
Eentje had voor de helft dorre blaadjes en voelde heel vervelend aan. Ik heb de blaadjes weggedaan en de energie van de plant was daarna weer goed. Heel apart!
Ik ben benieuwd wat me dit gaat brengen.

Mijn afgelopen jaren zijn niet echt positief geweest, emotioneel en financieel gezien. Ik ervaar dit echt als een cadeau. Hopelijk een stap verder om de negativiteit los te laten en te focussen op de positiviteit.
Dit is denk ik een nieuw begin van de reis…

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel