Gouden DNA Activatie

                          

DNA activering is eigenlijk het proces van spirituele evolutie. Het is het proces van aantrekken van licht in je energieveld, het openstellen van je 15 chakra's en het activeren van wat wordt genoemd Vuurletters van je energetische DNA sjabloon dat je fysieke vorm manifesteert. Dus we werken aan de energetische blauwdruk achter je multidimensionale anatomie.

Maar waarom doen we dit?

We zijn aan het einde van een ascentie cyclus van de aarde. Aan het einde van deze cyclus openen de stargates van de aarde, welke lijken op chakra's. Inter-dimensionale frequenties komen binnen. Hogere dimensionale energie uit andere melkweg en universa. Wanneer deze frequenties communiceren met jouw veld verhoogt dit je frequentie.

Het is een kans voor het bereiken van wereldwijde bewustwording.
Alle blokkades (energetische parasieten, wormgaten) uit het verleden in je energieveld worden verwijderd en het hoogste Goddelijke Besturingssysteem wordt geladen. En dat is wat de Gouden DNA Activatie doet. Het is als een goddelijk sjabloon van de Bron die in deze periode gegeven is om de mensheid te helpen bij ascentie.

De Gouden DNA Activatie is uitermate geschikt voor Sterre-kinderen en Indigo's, het bevat de blauwdruk voor onsterfelijkheid.

 

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel