Codes van AH©

Bekrachtig uw fysieke, mentale en spirituele gezondheid & vitaliteit

MET DE CODES VAN AH©

- Voor individuen. gezinnen, groepen, bedrijven -

"De harmonie van de wereld wordt gemanifesteerd in vorm en aantal, en het hart, de ziel en alle poëzie van Natuurlijke Filosofie zijn vervat in het concept van wiskundige schoonheid."

- Sir D'Arcy Wentworth


DE CODES VAN AH©

De Codes van AH© zijn gemaakt en auteursrechtelijk beschermd door Ivonne Alexander (Delaflor Teachings International). Elke Code is versleuteld met specifieke beeldtaal. intenties, teksten, gebeden met specifieke wensen, kleuren, zang en meditatie. Dan biedt Ivonne dit alles aan aan de Intelligente Ruimte, die in ruil daarvoor haar een visie geeft over hoe deze woorden. kleuren, intenties, numerologie enz. zich moet manifesteren als een heilig geometrisch patroon. Zodra ze dit beeld ontvangt begint het proces van de 3D schepping met ondersteuning van verschillende computerprogramma's. Deze programma's helpen haar alle gegevens te coderen, dus het is niet zichtbaar voor het gewone oog, maar het bereikt subliminaal het onderbewustzijn waar alle verandering werkelijk plaats vind.

De Codes van AH© zijn eenvoudig in gebruik en hebben dezelfde zachte en zelf-helende trilling als homeopathie en bloesemremedies. Dus deze Codes kunnen nooit te veel gebruikt worden of traumatisch zijn voor de ontvanger.

Het doel van de codes is om iemands potentieel, welzijn en succes in het leven te vergroten door versterking van de innerlijke genezer. De Codes van AH
© zijn ook een krachtige en zachte ondersteuning tijdens het genezingsproces van lichamelijke of geestelijke klachten.

HET GEAVANCEERDE CODES VAN AH© GECERTIFICEERDE TRAINER

De Geavanceerde Codes van AH
© gecertificeerde trainer heeft de missie om een erfenis van absolute harmonie, congruentie, samenhang, zelfbeheersing en zelfgenezende krachten voor de Toekomstige Generaties na te laten.

De beoefenaar gebruikt een specifieke Code van AH
© die de bedoeling van de cliënt weergeeft.

Met speciale technieken zuivert de Code op onbewust niveau een bepaalde frequentie in de geest, ziel en lichaam, die niet resoneert met de intentie van de cliënt en het doel van zijn/haar leven. Hierdoor kan de klant zichzelf van binnenuit op alle niveaus van het bewustzijn genezen.

De sessie kan persoonlijk worden uitgevoerd of op afstand door middel van technische mogelijkheden (Skype,webinar).

Elke sessie bestaat uit een persoonlijke of opgenomen video sessie tot 60 minuten (groepssessies op aanvraag).

Investering per 2 sessies: € 250, -


De Geavanceerde Codes van AH
© Gecertificeerde Trainers zijn geregistreerd bij de Hogere School voor Bewuste Evolutie (www.higherschoolforconsciousevolution.com) en zij kunnen de Codes of AH© Certified Practitioner-logo gebruiken op hun reclame uitingen en visitekaartjes.

Alle beoefenaars geregistreerd bij de Hogere School voor Bewuste Evolutie beloven te werken onder een Code van Ethiek.

De Codes van AH
© sessies vervangen geen medische interventie, maar worden gebruikt om uw eigen zelf-helende vermogens en zelf-meesterschap kracht te vergrotenJohn Manders

praktijk Alusha

http://www.alusha.nl

info@alusha.nl

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel