Over mij

Mijn naam is John Manders en ben 59 jaar. Na een carrière in de chemie, computermanagement en accountancy heb ik besloten om mijn carrière een andere wending te geven en werd ik opgeleid en gecertificeerd in de Codes van AH© modaliteiten door Toby en Ivonne Alexander. Ik ben getraind in energetische genezingstechnieken sinds mijn 27e jaar. Ik kombineer de Codes van AH met Draken Medicijn om aspecten van verborgen archon rassen (reptielenbrein), die de aarde in een andere dimensie binnengevallen zijn, te neutraliseren. Met name gebruik ik Witte Draken Energie.

Diensten die ik aanbied zijn DNA Meesters Activatie, Gouden DNA Activatie en genezing met de Geavanceerde Meester Codes van AH©. Alle activeringen worden op afstand gegeven en via videosessies. U kunt deze video's met de heling/activering op elk gewenst moment bekijken en herhalen.

In 2014 werd ik een Holistische Dierenwelzijn Programma Beoefenaar. Dit is een heling modaliteit voor honden, katten en paarden met de speciale codes van AH© voor dieren.

  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel