J-Zegels

Deze vervormingen of energetische implantaten zijn zeven J-Zegels of Jehova Zegels, metatronische implantaten, templar zegel, templar axion zegel, celdoodprogramma (apoptose), doornenkroon, en zeta zegel.

De 7 J-Zegels of dodenzegels zijn gelegen in het raster van de aarde. De aarde heeft 12 verticale lijnen of axiatoniale verticale energie lijnen over de hele wereld. De 7 J-Zegel verbindingen werden geïmplanteerd op de aardse axiatonale lijn 7, correleert met de linkerkant van het menselijk lichaam. Deze zegels werden gecreëerd om de Aarde en haar bewoners in een Schaduw Aarde te duwen die naar lagere dimensies daalt. Als de J-zegels niet uit je lichaam worden verwijderd, veroorzaken ze een progressieve verslechtering van het lichaam en soms ernstige ziekte.

Deze zegels zijn verantwoordelijk voor veel van de pijn en knelpunten die mensen aan de linkerkant van het lichaam hebben, omdat deze zegels de energetische bloedsomloop van het lichaam beinvloeden. Zodra deze zegels verwijderd worden, zullen de lichamelijke problemen verdwijnen. De zegels bevinden zich:

Lokatie van de J-Zegels

J-1: Top van de schedel, linkerzijde   

J-2: Hart, linkerlong en linker knie, achter                                       

J-3: Pijnappelklier         

J-4: Nek, linkerzijde en lymfestelsel  

J-5: Dij, links achter en achterwerk   

J-6: Atlas (waar de schedel rust op de wervelkolom)   

J-7: Aorta in de nek, linkerzijde

Metatronische Implantaten staan ​​bekend als de Boom van Kunstmatig Leven. Het zijn een reeks implantaten die ontworpen zijn om het activerende sjabloon snel om te keren naar Metratronische terugval. Het is het omgekeerde schaduw lichaam in tegenstelling tot het oplopend, evoluerende 12-dimensionale lichaam. Metatron is een entiteit die code involutie gebruikte. De Metatronische implantaatstructuur zuigt energie.


Templar Zegel en Templar Axion Zegel betrokken bij de verwijdering van de 6e basistoon van DNA-streng 2, de 6e ondertoon van streng 4 en de 12e boventoon van streng 5 in de zesde dimensie. In de zevende dimensie omvatte het de verwijdering van de 6de grondtoon van de 1e DNA streng, de 6 grondtoon van de streng 5, en 6e basistoon van de 6e DNA-streng. Dit is de oorspronkelijke betekenis van de Bijbelse verwijzing naar het getal 666. Het is de reden waarom de mensheid in slaap is gesukkeld, ondergedompeld in het overtuigend religieus verhaal van een toornige, oordeel georiënteerde
God, waardoor we niet in staat zijn om hogere frequenties te integreren nodig voor ascentie.


Celdood Programma is apoptose, wat de wetenschap aanduidt als cellen die zelfmoord plegen. De wetenschap gelooft dat apoptose normaal is, maar het was nooit de bedoeling van de Bron/God om ons te laten sterven en te laten reïncarneren. Celdood programma's heeft de levensduur van de mensheid verkort en hield de mensheid in incarnatie cyclus.
De doornenkroon is een energie configuratie boven het hoofd van de mens dat de natuurlijke energetische bloedsomloop vervormt en het blokkeert het ontvangen van de primaire levenskracht stromen vanuit je Hogere Zelf en Bron/God. De kruisiging was een energetische kruisiging van de mensheid omdat de doornenkroon de Universele stromen naar onze chakra's verstoort. Dit houd de mensheid vast in de 3-dimensionale frequentie matrix. Als dit wordt verwijdert, zien of voelen velen dat een metalen plaat boven hun hoofd wordt verwijderd.


Zeta Zegel bevindt zich in de 4e DNA-streng, die iemands vermogen te evolueren naar frequenties van onvoorwaardelijke liefde en hogere dimensies blokkeert. De 5 DNA-streng wordt geblokkeerd om aan te sluiten op de lagere strengen . Het is een frequentie barrière. Iedereen die geboren is na 1748 AD heeft dit Zegel. Het heeft geleid tot een blokkade op het ervaren van astraal bewustzijn, astraal reizen, lucide dromen, out-of-body ervaringen, intuïtieve gaven en geeft daardoor problemen met het onthouden dromen.

 

 

 

 

 

 

 

 • Videosessie

  J-Zegel Verwijdering
  J-Zegel Verwijdering

  De J-Zegels (Jehova Zegels) worden ook wel Doden Zegels genoemd en zijn op planetair niveau geactiveerd.

  Alle wezens hebben deze zegels, je erft ze bij geboorte. Omdat de Aarde en onze lichamen energetisch hetzelfde…

  € 175,00 € 125,00
 • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel