Wat je moet weten over DNA.

1) We zijn niet geëvolueerd van vijver schuim.

2) Als de evolutie correct is, dan zou de meest ontwikkelde soort (de mens) het meeste genetisch materiaal (chromosomen) hebben. Zoals het nu is, hebben mensen 46 chromosomen en kreeften 77.

3) De oorspronkelijke menselijke DNA-sjabloon (het zogenaamde Diamanten Zon Sjabloon DNA) is een dubbele helix 12 DNA sjabloon (energetische blauwdruk). Als gevolg van verstoringen in het verleden en sabotage door andere rassen, hebben de meeste mensen slechts 3 actieve DNA strengen.

4) De vreemde emotionele reacties tijdens de puberteit zijn een gevolg van de 4e DNA streng die niet natuurlijk of organisch juist geactiveerd wordt. Ook de maandelijkse menstruele cyclus voor vrouwen is niet conform het oorspronkelijke ontwerp. Dit werd veranderd om meer mensen op de planeet te krijgen, vroeger was die cyclus om de 7 jaar.

5) Het uit balans zijn van het elektromagnetische veld van de mens is een gevolg van alle onevenwichtigheden in de hersenen en hormonale onevenwichtigheden, met dus gezondheidsproblemen als resultaat. Zodra deze onbalans op quantum DNA-niveau is opgelost, kan de originele ingebouwde organische inprenting voor gezondheid die in het oorspronkelijke menselijke DNA is ingebouwd worden hersteld.

6) DNA is een term die recent in 1950 is ontstaan en die bestudeert alleen een oppervlakkige deel van wat werkelijk plaatsvind in je hele multidimensionale anatomie. Een nauwkeuriger definitie van DNA zou zijn: de waarneembare delen en chemische vertalingen van scalaire golf programma's die in het morfogenetische veld aanwezig zijn, die de mogelijkheid voor personen beheersen, om hun hogere dimensies van het zelf te belichamen.

7) Het oorspronkelijke menselijke DNA is gebouwd voor onsterfelijkheid. Het veranderen in licht. Dit gebeurt door middel van biologische transmutatie: het veranderen van een op koolstof gebaseerde anatomie naar een silica gebaseerde anatomie, etherisch anatomie, en dan uiteindelijk pre-materie vloeibaar licht. Dit gebeurt door de activering van de vuurletters van het energetische DNA sjabloon. Als de vuurletters geactiveerd worden, dan kan de persoon de ziel belichamen (dimensies 4, 5, 6), de overziel (dimensies 7, 8, 9), en het Avatar zelf (dimensies 10, 11, 12). Dat is de ECHTE evolutie.


  • Codes of AH Practitioner
© 2009 - 2023 Practice Alusha | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel